Video: Brug din to-do-liste strategisk rigtig.

Hej smukke mennesker, 

Så blev det video tid igen og i dag er emnet: To-do-liste. 

Der kommer en del videoer fra min side af. Jeg er selv ret stor fan af at veksle imellem at læse og se en video med brugbare informationer. Jeg er stadig ny I, at producerer materiale på video, så jeg håber, at I vil bære over med mine små fejl. Jeg arbejder på højtryk for, hele tiden, at gøre indholdet, til jer så skarpt og relevant som muligt.

Her får du dagens video. 

Her kommer lige lidt bonus information, som knytter sig til videoindholdet: 

De punkter på din liste, som du har lyst til at udskyde, er dem, dine tanker bevidst/ubevidst vil kræse om. Åsagen til at vi kan ende en dag med en mellemtilfreds fornemmelse, er med stor sandsynlighed, at vi har udført alle andre punkter på listen end dem, som har størst betydning for os og/eller vores forretning. Derfor, hvis du vil opnå den største forløsning, respekt for dig selv og ende din dag på et "high", må du tage fat på de ting, der står nederst på din to-do-liste. De punkter som du har mest lyst til at udskyde. Prøv at teste det af og mærk effekten. 

Husk at jeg altid er her til at hjælpe jer hvis, I skulle få brug for det. Skriv endelig også spørgsmål eller kommentarer i feltet nedenfor. <3

Vi kan jo klare det meste selv i vores forretning. Ofte ender vi bare med at være i processerne i længere tid end, vi behøver at være. Derfor opsøger jeg selv altid hjælp udefra for at optimere min performans i min forretning og derved mine resultater. Det var alt fra mig i dag.

Rigtig dejlig weekend når I kommer dertil I lækre damer.   

Kærlighed og knus fra mig. 

Kirsten. 

Kirsten LynggaardComment