Video: Ændre dine historier - ændre dine resultater.

Hej skønne damer, 

Så har jeg produceret endnu en video og denne gang er emnet, "ændre dine historier - ændre dine resultater."

SE VIDEOEN LIGE HER. 

Jeg producerer en del materiale på det emne, jeg er mest passioneret omkring, mennesker, så her kommer lidt mere indhold inden for emnet. En lille ekstra information, som jeg gerne vil dele med jer til aften: Jeg arbejder hele tiden på at forbedre min formidling for at gøre det så lækkert for jer at læse mine indlæg som overhovedet muligt. Som nogen af jer måske ved, så kan jeg godt lide at nørde lidt detaljer, så i går havde jeg et møde med en praktikant hos Børsen, (en jeg havde kontaktet) og heldigvis, ville hun gerne give mig lidt teknikker til at forbedre min skrivestil. Det var blot lige en mindre detalje, som jeg lige blev motiveret til at skrive. 

Ud over det sidder jeg lige nu på min favorit cafe Ricco's ved Sluseholmen, og skriver dagens indlæg til jer. Jeg har haft en travl dag i dag, med salg af mit nye foredrag, video-"skydning", møder og administrative opgaver. Godt nok har jeg haft travlt og godt nok, er jeg træt, men min dag har været skøn for det, besluttede jeg mig for at den skulle være i morges. 

Jeg håber du har en dejlig dag sødeste dig, og at du kan bruge videoen. <3

Kærligst Kirsten. 

Kirsten LynggaardComment