Video: At vende negative følelser til positive - peptalk.

Hej de damer,

Så blev det mandag og en ny uge er startet. Jeg håber, at I har haft en weekend med massere af hygge og kvalitetstid med dem I elsker og jeg håber samtidig også, at jeres uge er startet lidt bedre end min. Jeg syntes, at mine følelser i mere eller mindre grad sidder uden på tøjet i dag og derfor, måtte jeg lige bringe en video til jer. I videoen giver jeg jer mit tip til hvordan, jeg plejer at vende den negative følelse til en konstruktiv følelse. Jeg håber, at I kan bruge den. <3

I kan se videoen lige her.

Hvis du går med et ønske om at prøve coaching af så husk, at jeg altid byder nye kunder 30 min. gratis "prøve" coaching. Hvis det skulle have din interesse, er du velkommen til at skrive til mig direkte på coach@kirstenlynggaard.com.

Jeg sender en masse kærlighed din vej hvis, du har følelserne siddende uden på tøjet i dag og til dig, der er glad og positiv, du får også en masse kærlighed bare fordi, jeg elsker at dele ud af den. <3

Kirsten.

Kirsten LynggaardComment