9 grunde til hvorfor det er så vigtigt at gå efter sin drøm.

Hej de damer,

Jeg håber, at I har fået en hyggelig start på den her dejlige juletid. Indlægget i dag handler om, guess what, at handle på sine karrieredrømme. Jeg håber, at I kan bruge det. 

Kender du fornemmelsen af, at kunne og ville mere med dit liv end, du gør nu? Måske går du endda med en drøm, som du har et ønske om at gå efter, men ikke ved, hvor du skal starte og et spørgsmål som ”kan jeg overhovedet lykkes” popper helt umotiveret op i dine tanker. Hvis du kan nikke genkende til de udsagn så bare rolig, for du er ikke den eneste, der har det sådan. Mange menneske kan nikke genkende til det faktum, og det vil jeg nu give min forklaring på hvorfor. Her kommer nu 9 grunde til hvorfor, du netop må kaste dig hovedløst ud i dine drømme:

1. De gør livet værd at leve.

Dine drømme er dem, der kan bære dig igennem hårde dage. De kan give dig en mening med livet og gøre, at du har en grund til at springe ud af sengen, med knald på energien, selv på hårde dage. Det er den, der giver dig en grund til at prøve om og om igen indtil, du endda lever det liv, du kan vågne glad til hver morgen. De giver dig en grund til at elske livet.

2. Du vil møde andre som søger deres drømme.

Når du går efter en drøm motiveret og passioneret, vil du tiltrække ligesindede. Det, du føler indeni, er det, du tiltrækker (både negativt og positivt.) Jo mere du omgiver dig med ”high achievers” desto højere, vil du selv kunne nå op på karrierestigen. Jo større dit netværk er desto større succes, kan du potentielt få. Et netværk fyldt med, den slags mennesker vil kunne hjælpe med, at motivere og støtte dig til der hvor du ønsker at nå hen.

3. Du kan være en inspiration for andre.

Hvis du beslutter dig for at gå efter din drøm, vil du give håb til andre, som ønsker at gå efter deres. Du kan blive deres eksempel og deres grund til selv at kaste sig ud i deres.

4. At have et job som du hader, gør dagene lange.

Hvorfor skal du have et arbejde, du hader at møde op til? Du vil kun vågne utilfreds hver morgen, og den energi vil smitte af på dem, du elsker og holder af. Måden du starter din dag på sætter tonen for resten af dagen. Du vil kigge på uret konstant, kvaliteten i udførelsen af, dit arbejde vil ikke være så stor, som hvis du elskede det du lavede. I stedet for ovenstående, ligger muligheden der for at kaste dig ud i din drøm, en mulighed for at gøre det du virkelig elsker.

5. Du vil ikke ende op gammel med fortrydelser.

Let’s face it: ingen mennesker kan udleve dine drømme for dig, ingen mennesker kan svinge tryllestaven og give dig det liv, som du ønsker, men det ville også være trist for så oplevede du ikke selv rejsen dertil. Rejsen er den der giver dig "hård på brystet" og respekt for dig selv. Der er lavet undersøgelser på hvordan, mange døende ender med fortrydelser af hvorfor, de ikke gjorde mere af det, der gjorde dem glade og ikke blot lyttede til meninger fra andre.

6. Så du endelig kan blive glad.

Livet uden drømme er, som et skib uden en kaptajn, den vil gå på grund på et eller andet tidspunkt i løbet af ”rejsen.” Tag beslutningen, tag chancen. Når først du er startet på rejsen mod din drøm, vil du mærke forandringen.

7. Det vil gøre DIG stolt.

Det, der kan trumfe næsten alt, er følelsen af at være stolt af sig selv. Din selvtillid til dig selv vil stige, og du vil kunne se dig selv i et helt andet lys - en stærkere version af dig selv.

8. Du vil respektere dig selv:

Det, der sker når vi begynder at lytte/handle på vores behov – de ting vi brænder for er, at vi begynder at respektere os selv mere. Vi siger, i det øjeblik vi tager det første skridt, til os selv: jeg respekter dine behov Kirsten, jeg lytter til dem. Det er selvkærlighed. Lad mig vende det om ved at sprøge: hvis et barn, en dag, kom til dig med en personlig drøm - ville du så sige, "den drøm skal du nok lægge på hylden." Nej vel. Hvorfor vil du så sige nej til dig selv og den drøm, som du går med?

9. Du ved ikke hvor længe du lever

Livet er kun garanteret i dag – i morgen er ikke. Så hvorfor bruge tiden på noget der ikke gør dig spring fyldt med glæde – nemlig det du elsker at beskæftige dig med. Det er tid til at tage en beslutning om at tage springet eller lade være.

Jeg går ”all in!” Hvad gør du?

Hvis du har brug for hjælp til at tage første skridt mod din drøm så book, i dag, 30 min. gratis coaching på coach@kirstenlynggaard.com. Tag hul på mulighederne. I sidste ende fortryder vi kun de chancer, som vi ikke tog.

Kærligst Kirsten

Kirsten LynggaardComment