Video: Hvad er meningen med mit liv?

Hej I skønne mennesker,

Glædelig 1. december. 

Så er juletiden over os og for pokker hvor er det da hyggeligt. Jeg er total ramt af hygge-julestemning i kroppen, og det må fejres med en ny video og denne gang ikke et citat. Ej det passer vidst ikke helt- der sneg sig alligevel et lille citat med ind nederst.

Jeg vil ikke skrive så forfærdeligt meget, da jeg hellere vil vise jer videoen og forhåbentlig, fortæller den hvorfor, det er vigtigt at finde svaret på spørgsmålet.

Jeg håber, at I kan bruge videoen jeg har lavet til jer. Jeg vil elske at modtage spørgsmål og hjælpe med at besvare dem - så skriv endelig løs de damer. <3

Du kan se videoen her. 

Til sidst vil jeg bare ønske jer alle en fantastisk dag- "a new day, a new beginning."

Kærligst Kirsten

Kirsten LynggaardComment