VIDEO: SÅDAN KVALITETSTESTER DU DIN PASSION – 2 TRIN.

Så er der en ny video ude omkring det at handle på sin drøm/passion.  I videoen gennemgår jeg 2 trin, du kan tage for at kvalitetssikre din passion:

  1. Er din passion skabt af forventninger fra din omgangskreds?
  2. Er din passion skabt ud fra det der føles rigtigt i DIT hjerte?

Jeg har lavet videoen, fordi mange af mine kunder taler om hvordan, de førhen har kastet sig ud i karrieredrømme, brugt flere år på at bygge den op uden rigtig, at lykkes med det for så at finde ud af, at drømmen ikke var deres egen men en drøm skabt på baggrund af forventinger fra andre. År, som de kunne have brugt mere produktivt ved at have testet deres drøm/passion inden, de startede på rejsen. Jeg vil gerne dele den viden med dig, i dag i håb om, at du kan finde inspiration til at gå ned af en anden stig – en stig der allerede er betrådt af andre, så du ikke selv skal bruge en masse unødig krudt på at bygge din egen.

Hvis du går med en drøm/passion/ide, som du længe har ville handle på, men ikke har fået taget skridtet imod endnu så se videoen og find svaret. Hvis du har brug for ydeligere sparring, så skriv endelig til mig.

Kærligst Kirsten

Kirsten LynggaardComment