Elevate everything

Landede ved Brøndbyhallen præcis kl. 08.05 (fredag d. 11 november 2016) til mit andet Elevate-netværksarrangement. Ville være i god tid, for havde sidste års enorme menneskemængde med i baghovedet - fortryder en smule, at jeg ikke tog chancen og sov 30 min ekstra, for kom i alt for god tid. Kender du følelsen af, at der hænger to blylodder på dine øjenlåg? Sådan havde jeg det den fredag, men det forhindrede ikke min gode energi i at trænge igennem. Plus, det at jeg kom før, gav mig muligheden for at udnytte tiden til lidt arbejde og hyggesnak.

Til de af jer der ikke kender Elevate, er det et kæmpe netværksarrangement, der løber over en weekend fra fredag til søndag med en fest om lørdagen. Et event med store foredragsholdere fra rundt omkring i verden, klar til at motivere og inspirere tusinder af sultne mennesker, som bl.a. mig. Mennesker, som er motiveret til at suge ny viden til sig og som er klar til at tage skridtet længere op ad karrierestigen. Den stige, som kun ca. 3 % af deltagerne klarer at bestige. Hvorfor? Fordi det kræver, at du er villig til at gøre, hvad der skal til for at få succes, og det er alle ikke klar til - det handler i høj grad om at have/finde modet til at bevæge sig uden for sin komfortzone. Den mørke side, hvor man skal famle sig frem for at finde noget at holde fast i, noget at støtte sig op ad, indtil tilvænningen af nye vaner er landet i kroppen. Måske kender du følelsen? Det kræver, at man kan leve med uvisheden om fremtiden, og stadig tør tage chancen. 3 %.

Hvad tror du, jeg tænkte, da en af foredragsholderne nævnte statistikken med de 3 %?

Hvis du har læst mine tidligere klummer og indlæg, så har du måske gættet det, og du har helt ret. Jeg bliver selvfølgelig en af de 3 %. Koste hvad det vil. Det kan måske tage lige så mange år, som det kræver – for jeg giver aldrig op på mine drømme. Min stædighed kommer mig til gode liiige i den her forbindelse. Søndag, som var sidste dag på Elevate, tog jeg med en Uber kl. 17:30, da investeringsmanden Phil Town gik på med hans foredrag. Efter vi havde kørt i ikke engang 5 min., sagde jeg til damen: ”Ved du hvad, jeg har sku fortrudt!” Vil du køre mig tilbage igen, så betaler jeg for det stykke, du har kørt mig nu?” 5 min. efter sad jeg inde i salen igen. 1 time efter havde jeg meldt mig til et 3 dages investeringskursus i USA med Phil som underviser - jeg greb muligheden.

Jeg tog fra Elevate med ny inspiration til min forretning, mange nye forretningskontakter og nye venskaber, og jeg gik derfra med en ny ide til min virksomhed, hvilket betyder, at I nok kommer til at se mere til mit skrivearbejde. Elevate kalder igen næste år.

Hvis du går med drømme, som du ønsker at handle på, og mangler hjælp til at realisere den/dem, så book allerede en tid i dag på coach@kirstenlynggard.com eller tlf. 26907258.

"I breath in my courage and exhale my fear." -  Ukendt.  

Kærligst Kirsten.

Kirsten Lynggaard1 Comment