Power pose kan bringe dig til succes

 

 

Mandag d. 24. oktober holdt jeg 2 foredrag for lederstuderende hos CPH Business – det var en ny oplevelse (et foredrag på dansk og et på engelsk, men med samme indhold). Efter foredragene stod jeg med en følelse, som aldrig før har ramt mig efter et afholdt foredrag – ikke på den måde, som den gjorde der. En følelse af klarhed ramte mig. Klarhed omkring mig selv og min virksomhed. Det, at skubbe mine grænser for hvad jeg kan, udvider gang på gang mine kompetencer og min horisont. Jeg blev den mandag klar til at udvikle på et nyt produkt i min coaching-forretning. Jeg kan ikke løfte sløret for det endnu, men jeg kan sige, at det selvfølgelig handler om at tro på sig selv. 

Foredragene omhandlede det at tro på egne evner, og det var skræddersyet til ledere. Foredrag med et redskab, som – hvis der arbejdes med det konsekvent – kan bringe én i den rette mentale tilstand og bl.a. være med til at sikre momentum på vej mod sine mål. Det redskab hedder “Succes Trekanten”. Der er blevet lavet undersøgelser på Harvard University, som viser, hvordan det at stå i en “power pose” (stå, sidde i en selvsikker og afslappet position) udskiller 20 pct. mere testosteron og mindsker kortisol i kroppen (stress niveauet) med hele 25 pct., og det har stor positiv effekt på vores tanker. Jo mere testosteron i kroppen (både mænd og kvinder) desto større selvtillid og det kan "Succes Trekanten" bl.a. hjælpe til med.) Jeg vil slutte indlægget af med et citat, som du nok ved, at jeg ofte gør.

“Hvis du vil opnå noget, du aldrig før har opnået, må du gøre noget, du aldrig før har gjort.” 

Tager du nogen gange dig selv i at mangle troen på, at du kan det, du sætter dig for? Del gerne dine tanker herinde, de kan potentielt inspirere andre. 

Vil du gerne vide mere, så er du velkommen til at skrive til mig. 

Kærligst Kirsten

Kirsten LynggaardComment