Top 3: Bedste dating tips

1. Vid hvor du selv står: 

Vær ærlig over for dig selv inden du går på dates. Hvorfor går DU på en date? Går du på dates, for at finde dig en partner, som kan give dig en følelse, du ikke kan give dig selv? Går du på dates for at finde et uforpligtende knald? Eller går du på dates for at møde en, som kan supplere dig godt, og som du potentielt kan skabe en familie sammen med en dag? Hvad er dit udgangspunkt? Vær hudløs ærlig over for dig selv. Her vil jeg, understrege vigtigheden i at fylde sig selv op. Når du sørger for at fylde dig selv op, er du ikke på samme måde afhængig af, at et andet menneske, og det ændrer datinglivet total. Hvis ikke du fylder dig selv op med ting, som gør dig glad, som f.eks. at gå i biografen med dine veninder, få ansigtsbehandlinger, gå ture ved vandet og husker, at tale pænt til dig selv, giver dig selv komplimenter, give dig selv fysiske skulderklap m.m., vil det svarer til, at du lader en mand vande planterne i dit hjem. Planterne i metaforen er dig. Vande planterne når han tror, at det er ved at være tid. Hvis han så vander dem for sent bryder helvedet løs og konflikter opstår, fordi planterne er begyndt at visne en smule, og det vil kræve en masse pleje og fokus før at den, igen, står i sin smukke flor. Derfor er det SÅ vigtigt, at vi påtager os ansvaret for, at fylde os selv op og vande vores egne planter fordi, det er vi de eneste der ved, hvornår de præcist har brug for.

2. ”Spil” med åbne kort: 

Vær ærlig over for dig selv og med den du dater hvor du står. Hvis du mærker, at du ikke er helt klar til at åbne op, så meld det ud – det gælder både mænd og kvinder. Sørg for, at tage ansvar for det du mærker ikke føles helt rigtigt. Det er bedre at melde ud end at holde personen hen, det er nemlig en uselvisk handling, og det vil personen respektere dig for. Det handler om ikke at forvirre, lege med følelser og give falske forhåbninger, som mange mennesker gør, når de dater i dag. Vær ærlig og respektfuld over for det menneske du ser. Dating er lidt ligesom en dans og handler om at finde balancen. Sørg for, altid, at have dig selv med hele vejen og stå ved dine værdier. Det er ikke raket viden, men det kan være udfordrende at være rationel når, der er følelser på spil.

3. Drop drømmebilledet og forhold dig til realiteten: 

Mange mennesker har bygget et ubevidst drømmebillede op af hvordan, en mand/kvinde skal se ud og være. Det jeg skriver nu gælder særligt kvinder. Nogle kvinder kan have en tendens til, at leve i en drømmeverden/en illusion, som de har bygget op i deres hoved og når, de så dater en mand, så forsøger de at presse ham ind i den drømmeverden grundet længslen efter samhørighed. Dvs. at realiteten og det de virkelig føler indeni, kan blive fortrængt. Ladies, vi kan ikke løbe fra det. Jeg tror vi er mange, som kan nikke mere eller mindre genkendende til det faktum. Derfor er det så vigtigt, at vi lære at fylde os selv op, som jeg skrev under punkt 1. Når vi er fyldt op, er vi nemlig ikke afhængige af andre mennesker i samme grad, og det giver os et afbalanceret udgangspunkt at date ud fra. Jo mere bevidste vi er omkring os selv og vores værdier, desto nemmere bliver det at forholde os til realiteten af, hvilken type der vil supplere os godt.

Det var et lille udpluk dating tips til dig. Jeg håber, at du kan bruge det til noget og husk på, at gør dating til en hyggelige og sjov oplevelse og ikke en mission. Husk, at det du føler inden i, er det du udstråler. Så hvis du, ubevidst, tænker dating som en mission, så vil modparten fornemme det med det samme.

Har du spørgsmål så kommenter endelig på indlægget. God datinglyst dejlige menneske.

Kærligst Kirsten.

Kirsten LynggaardComment