How to win friends and influence people

Indlægget har jeg skrevet til dig, som har karrieremæssige – og/eller personlige mål du gerne vil nå eller til dig som bare er nysgerrig.
Jeg skriver kort om bogen “How to win friends and influence people.” (Se også nedenstående videopræsentation af bogen.)
Om du er iværksætter, leder eller privatperson, som ønsker, at have bedre relationer til andre mennesker, så er det her en bog du ikke bør gå glip af at læse. Det er altafgørende at skille sig ud, og gå imod strømmen for, at opnå succes. Af den grund er det essentielt at følge med de store forretningfolk rundt omkring i verden (som du sikkert gør i forvejen). Dale Carnegie er en af dem.

Jeg vil starte med at beskrive bogen med et citat: “Starve the ego, feed the soul.” Bogen handler grundlæggende om det at sætte egoet til side og sætte andre mennesker i fokus for at opnå store resultater i din forretning eller personligt. Du har mulighed for, at overhale dine konkurrenter i din forretning eller måske endda vinde en date med ham/hende, du syntes er sød ved, at følge bogens metode om, at lytte mere end, du taler, spørge mere ind til andre end du fremhæver dig selv! Nu skal jeg nok undlade at afsløre hele bogen, så jeg prøver at gøre indlægget kort – min første udfordring i dag.

Bogen er delt op i 4 dele: (nedenstående skriver jeg på engelsk da, bogen er på engelsk. Hvis ikke du er en haj til sproget, så skriver du bare til mig og så oversætter jeg gerne for dig.)

Part 1. Fundamental techniques in handling people.
Part 2. Six ways to make people like you.
Part 3. How to win people to your way of thinking.
Part 4. Be a leader: how to change people without giving offense or arousing resentment.

Bogen er blevet læst af en amerikansk forretningsmand – Tai Lopez. En mand der kommer fra ingenting, og har bygget en millionforretning op i dag (ham, der fik mig til at købe den i sin tid.) Min bog er blevet lidt slidt, udenpå, selvom, at jeg har prøvet at beskytte den i plastikposer – det må så også være den eneste ulempe ved bogen.

Jeg vil anbefale dig at købe bogen på Amazon.uk hvor, jeg selv køber alle mine bøger. Det er billigere at købe den der end på den amerikanske side (by the way, så tjener jeg ingen penge på at anbefale bogen.) 

Husk at kommenter opslaget og kom gerne med emne ønsker. 

Se videopræsentation her.

Kirsten LynggaardComment