FOREDRAG HOS DIABETES FORENINGEN KØBENHAVN

Tirsdag d. 14.04.2015 afholdte jeg mit første foredrag hos Diabetes foreningen i København. Min første gangs oplevelse gik udover alle forventninger. Min foredrag omhandlede det, at tage det fulde ansvar for sig selv. Lære at kontrollere ens tanker for at opnå indre frihed.

Jeg gav, deltagerne redskaber til hvordan de kan lære, at acceptere at diabetes har taget en plads i deres liv. For at give slip på den negative tankestrøm som tit følger med som pårørende. Derudover gav jeg redskaber til hvordan, man kan skabe en konstruktiv kommunikation og opnå en større og dybere samhørighed med ens partner, veninde, søn, datter eller lign. Jeg snakkede om vigtigheden i, at huske at prioritere sig selv i en travl hverdag og gav igen redskaber til, hvordan man kan tage en puster fra hverdagen og lade batterierne op.

Efter foredraget fik jeg anerkende og rosende kommentarer med på vejen. Jeg blev, overrasket da en fra - Speakers Club - kom hen til mig, og gav mig et godt råd og roste mig for mit foredrag. Den følelse jeg stod tilbage med da jeg gik fra foreningen var, stolthed og større tiltro til min passion.